Betalingsinformatie

Verzendkosten

Bestel je een product bij Gereedschapsmarkt.com, dan kun je kiezen voor een aantal verschillende betalingsmogelijkheden.
Bankoverschrijvingen, iDeal, en PIN. Meer informatie over deze betalingsmogelijkheden en hun voorwaarden vind je op deze pagina.

Veilig betalen

Een groot deel van onze betalingen wordt afgehandeld door onze Payment Service Provider: MOLLIE Het gaat hier om betalingen met iDeal.
Zoals de meeste betrouwbare websites maakt MOLLIE gebruik van de technologie SSL (Secure Socket Layer) om persoonlijke informatie te beschermen tijdens het versturen via internet. 

Wanneer wordt jouw product verstuurd?

Houd er bij het kiezen van jouw gewenste manier van betalen rekening mee dat sommige mogelijkheden meer tijd in beslag nemen om verwerkt te worden. En dat daardoor de bezorging van het product langer kan duren. Op het moment dat wij de betaling ontvangen, versturen we jouw bestelling.
Hieronder vind je het overzicht van onze betaalmogelijkheden en hun verwerkingstermijn. Klik op het linkje om direct meer informatie te lezen.

  • Bankoverschrijving: duurt 2-3 werkdagen 
  • iDeal: wordt direct verwerkt
  • Pinnen: alleen bij afhalen 

Bankoverschrijving

  • Betaling kan soms enkele dagen duren
  • Rekeningnummer: ING BANK IBAN:NL70INGB0007312560 BIC:INGBNL2A
  • Vermeld altijd jouw ordernummer / factuurnummer

Het is mogelijk je bestelling via een bankoverschrijving te betalen. Op het moment dat wij het bedrag ontvangen hebben, versturen wij jouw bestelling. Doordat een overschrijving enkele dagen onderweg kan zijn, kan het gebeuren dat jouw product er enkele dagen later over doet om bezorgd te worden. Een bijkomend nadeel van de bankoverschrijving is dat een product dat beperkt voorradig is, in de tussentijd uitverkocht kan zijn. Wil je toch graag de bankoverschrijving gebruiken? Maak het geld dan over op ons ING BANK IBAN:NL70INGB0007312560 BIC:INGBNL2A

. Gebruik altijd jouw ordernummer / factuurnummer als betaalkenmerk.

iDeal

  • Snel, veilig, zonder extra kosten
  • Mogelijk voor klanten van Fortis, ING, Rabobank, SNS en ABN-Amro

Een betaling via iDeal is zowel voor ons als voor jou het meest gunstig. Je kunt namelijk snel, vertrouwd, veilig en makkelijk afrekenen.
Je rekent af door online in te loggen bij je eigen bank. Selecteer in het bestelproces de optie iDeal, bij jouw bank zal dan een verificatie van jouw gegevens plaatsvinden, waarna je kunt betalen.
Het bedrag wordt direct afgeschreven en Gereedschapsmarkt.com ontvangt meteen de betalingsbevestiging.
Daarom kunnen wij direct jouw bestelling in behandeling nemen.

Pinnen

Woon je in de buurt van Heerde of wil je jouw bestelling om een andere reden afhalen in onze showroom?
Dan kun je bij het ophalen je bestelling afrekenen door te pinnen.
Selecteer voor deze optie in de pagina waarin je je persoonlijke gegevens invult bij Verzendmethode "Betalen bij afhalen" 

Je vindt de showroom van Gereedschapsmarkt.com via het volgende adres:

  • Kamperzijweg 6
  • 8181NC HEERDE 

Verzending

Bestelling boven de €50,- wordt gratis bezorgd!

Normale verzendkosten bedragen €9,95

Contact

Telefonisch contact
0578 - 69 19 10

Mail contact
info@gereedschapsmarkt.com

© 2013 - 2024 Gereedschapsmarkt.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel